Φόνος σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στη Βρετανία [εικόνες] - iefimerida.gr

Φόνος σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στη Βρετανία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα άντρας έχασε τη ζωή του σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στην περιοχή Surrey, στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για πάρτι που διοργάνωσαν οι λεγόμενοι «swingers» σε βίλα αξίας 1,5 εκατ. ευρώ και στο οποίο εκτιμάται ότι συμμετείχαν πάνω από 450 άτομα, πολλά από τα οποία με αφρικανική και τζαμαϊκανή καταγωγή.

Η αστυνομία εκλήθη γύρω στις 02:30 ξημερώματα Δευτέρας από γείτονες που άκουσαν πυροβολισμούς από την πολυτελή έπαυλη. Οταν έφτασαν στο σημείο, ανακάλυψαν το πτώμα ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, δίπλα στην πισίνα. Μια γυναίκα τρυματίστηκε επίσης στο πόδι, όπως και ένας άλλος άντρας, που έφερε τραύμα στον ώμο.

Φόνος σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στη Βρετανία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη -και πιθανώς των συνεργών του- καθώς εκτιμά ότι κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πηγές που μίλησαν στη MailOnline ανέφεραν ότι επρόκειται για ένα «μαζικό σεξ πάρτι», ενώ κάποιοι άλλοι είπαν ότι στο πάρτι βρέθηκαν και άτομα από άλλες χώρες.

Το πάρτι είχε διαφημιστεί μέσω ίντερνετ ως «Pool Party Part 3. My League», με τα εισιτήρια να στοιχίζουν περίπου 30 ευρώ.

Φόνος σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στη Βρετανία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία από το πάρτι χθες βράδυ

Φόνος σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στη Βρετανία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ