Τον σκότωσαν με καλάσνικοφ και τον πέταξαν στο χαντάκι για λίγα ευρώ - iefimerida.gr

Τον σκότωσαν με καλάσνικοφ και τον πέταξαν στο χαντάκι για λίγα ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 29χρονου υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι, που έγινε τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου στο 4χλμ του παράδρομου της Αττικής Οδού στην Ελευσίνα. Οι δράστες δήλώσαν πως τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ με όπλο τύπου καλάσνικοφ και αφού έψαξαν, όπως είπαν, τις τσέπες του και πήραν 170 ευρώ που είχε, πέταξαν το πτώμα δίπλα στο χαντάκι

Πρόκειται για δύο Ελληνες, ηλικίας 31 και 22 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν ότι είχαν στήσει ενέδρα στο εν λόγω σημείο και ανέμεναν κάποιο υποψήφιο θύμα. Τότε έτυχε να περάσει από εκεί ο 29χρονος. Μόλις εμφανίστηκε, οι ληστές τον ακινητοποίησαν με την απειλή του καλάσνικοφ. Όταν ο άτυχος υπάλληλος της εταιρίας ασφαλείας προσπάθησε να αντιδράσει, οι κακοποιοί τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και τον σκότωσαν.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του θύματος και αφού πήγαν, στη 1.15 τα ξημερώματα, στα διόδια της Αττικής Οδού, στο Ρουπάκι Ασπροπύργου,λήστεψαν τον υπάλληλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ