Τέλος ο Πάνος Χαρίτος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ; -Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στη θέση του - iefimerida.gr

Τέλος ο Πάνος Χαρίτος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ; -Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στη θέση του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τηλεοπτικό κοινό δεν επικρότησε την επιλογή της διοίκησης της ΕΡΤ για την τοποθέτηση του Πάνου Χαρίτου στη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλά και γι' αυτό στο Ραδιομέγαρο αποφάσισαν να ακολουθήσουν νέα στρατηγική για τη βραδινή ενημέρωση. Αντικαταστάτριά του θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Στην ΕΡΤ θέλουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού και γι' αυτό προσπαθούν να δώσουν αέρα ανανέωσης στο δελτίο.

Σύμφωνα με το aixmi.gr, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές διακοπές του, ο Πάνος Χαρίτος παραδίδει, λοιπόν, τη σκυτάλη στο νέο και φωτογενές πρόσωπο της Δώρας Αναγνωστοπούλου; Αν και τίποτα δεν είναι οριστικό, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως από τον Σεπτέμβριο εκείνη θα κάθεται στην «ηλεκτρική» καρέκλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ