Ο Ομπάμα βρήκε την όρεξη για πλάκα ενώ μιλούσε για την επίθεση στο Μόναχο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα βρήκε την όρεξη για πλάκα ενώ μιλούσε για την επίθεση στο Μόναχο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα ήταν σοβαρό, μόλις είχε γίνει γνωστή η επίθεση στο Μόναχο. Αλλά ο Μπαράκ Ομπάμα βρήκε την όρεξη να κάνει και πλάκα, μιλώντας για το περιστατικό.

«Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει εκεί, αλλά προφανώς οι καρδιές μας είναι με εκείνους που μπορεί να τραυματίστηκαν», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους, καθώς μέχρι τότε δεν είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχαν και θύματα, καθώς εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση.

Αυτό είναι μία καλή υπενθύμιση ότι ο απειλείται τρόπος ζωής μας και οι ελευθερίας μας, συνέχισε και μετά, για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο άρχισε να μιλά για τα παιδιά που μεγαλώνουν «και αφήνουν τον μπαμπά τους». Μία προφανής αναφορά στη μεγαλύτερη κόρη του, Μαλία.

«Συγγνώμη, αναφέρθηκαν σε πολύ προσωπικά θέματα», πρόσθεσε, προκαλώντας το γέλιο των δημοσιογράφων. Γρήγορα όμως σοβάρεψε ξανά, εξαίροντας τις προσπάθειες των ένστολων που κάθε ημέρα κάνουν ότι μπορούν για να κρατούν τον κόσμο ασφαλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα επίθεση Μόναχο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ