Ανοίγουν ξανά οι δικογραφίες του Ανδρέα Βγενόπουλου - iefimerida.gr

Ανοίγουν ξανά οι δικογραφίες του Ανδρέα Βγενόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοίγουν ξανά οι δικογραφίες του Ανδρέα Βγενόπουλου μετά από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας έδωσε εντολή ανάσυρσις από το αρχείο των υποθέσεων που απασχόλησαν τη δικαιοσύνη άλλα που κατά την κρίση κάποιων εισαγγελικών λειτουργών έκλεισαν με αρχειοθέτηση.

Οι επίμαχες δικογραφίες παραδόθηκαν ήδη από τον Ισίδωρο Ντογιάκο στα χεριά της από της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένη Ράικου προκειμένου να εξεταστεί το περιεχόμενο τους εκ νέου.

Η ανάσυρση από το αρχείο έγινε λόγω των νέων στοιχείων που ανέκυψαν και τέθηκαν υπόψη της κυρίας Δημητρίου. Μεταξύ των στοιχείων αυτών είναι αναφορές και έγγραφα πολιτικών προσώπων και συγκεκριμένα των Γιάννη Τσιρώνη και Νίκου Σιφουνάκη, η άσκηση της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της Γεωργίας Τσιρώνη από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου σχετικά με τους χειρισμούς της στην υπόθεση του κ. Βγενόπουλου, δημοσιεύματα του Τύπου, όπως και το γεγονός ότι η έρευνα για τον επίμαχο επιχειρηματία σχετικά με την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας και τα ομόλογα, είχε ξεκινήσει με αυτοκαταγγελία του κ. Βγενόπουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντρέας Βγενόπουλος δικογραφίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ