Ο Άρης σταμάτησε το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Ο Άρης σταμάτησε το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού

Άρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη νίκη του Άρη εντός έδρας συνέπεσε με την πρώτη ήττα του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα και μια από τις ελάχιστες κακές του εμφανίσεις, ιδιαιτέρα στο πρώτο ημίχρονο. Με 3 γκόλ παθητικό ο Παναθηναικός έδειξε να μην μπορεί να αντιδράσει στο ρυθμό επέβαλε η ομάδα με την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και πήρε μια άξια νίκη με αιχμή του δόρατος τον κορυφαίο παίχτη του γηπέδου Ούμπιντες, εξαιρετικούς τους Τόχα και Φατί και σκόρερ τους Τσέζαρεκ, Ντίκο και Νέτο. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, με παίκτες κλειδιά όπως οι Ζεκά και Λέτο να μην πιάνουν τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων, τον Κατσουράνη να χάνει τις μάχες στην μεσέα γραμμή και την αμυνα του να κάνει σωρεία λάθών. Οι κινήσεις του Φερέιρα από τον πάγκο ήρθαν αργά και δεν κατάφεραν να αλλάξουν πολλά.

Το 1-0 ήρθε στο 12ο λεπτό μετά από αποκλεισμό της εστίας των πράσινων από τους κιτρινόμαυρους. Ο Τσέζαρεκ κέρδισε τον πολύ καλό έως αυτό το σημείο Καπίνο μετά από σέντρα του Μίσελ. Ο Παναθηναικός κόντρα στην ροή του αγώνα απάντησε με τον Μπουμσόνγκ κάνοντας το 1-1 στο 36’, αφού προηγουμένως είχε απειλήσει με τον Κλέιτον. Ο Άρης όμως ήταν αυτός που πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια χάρης στον Ντίκο. Ο Βραζιλιάνος Nέτο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου άφησε άγαλμα τον Καπίνο και με έξοχη εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 3-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ