Ο πιο χαζός ληστής τραπεζών στη Γερμανία - iefimerida.gr

Ο πιο χαζός ληστής τραπεζών στη Γερμανία

Γερμανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε φυλάκιση επτά ετών καταδικάστηκε ένας 57χρονος στη Γερμανία, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει μια τράπεζα, αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι το κατάστημα είχε κλείσει δια παντός, αποφάσισε να ληστέψει μια περαστική.

Ο άνδρας επιχείρησε να εισβάλει στο υποκατάστημα της τράπεζας, αλλά συνειδητοποίησε ότι οι υπηρεσίες είχαν μεταφερθεί σε άλλον κτίριο και στο κατάστημα είχαν απομείνει μόνο τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης.

Για να μην επιστρέψει σπίτι του με άδεια χέρια όμως, τελικά λήστεψε μια γυναίκα, η οποία περνούσε έξω από το κατάστημα και την ακινητοποίησε με την απειλή όπλου, αναγκάζοντάς την να βγάλει από το ΑΤΜ 400 ευρώ.

Στη συνέχεια διέφυγε με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο λίγο αργότερα εγκατέλειψε. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε το όπλο, γεμάτο από τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Στο δικαστήριο αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του και να προσθέσει την 23η καταδίκη στο ποινικό του μητρώο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα Bild, τον αποκάλεσε ως τον «πιο ηλίθιο ληστή τραπεζών στη Γερμανία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ