Βενεζουέλα: Σταματά η πώληση Big Mac από τα Μακ Ντόναλντς-Λόγω έλλειψης... ψωμιού! - iefimerida.gr

Βενεζουέλα: Σταματά η πώληση Big Mac από τα Μακ Ντόναλντς-Λόγω έλλειψης... ψωμιού!

Φωτογραφία: Andy Rain/EPA/ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεγαλύτερος franchaiser της Μακ Ντόναλντς, η «Arcos Dorados Holdings Inc» με έδρα το Μπουένος Άιρες, ανακοίνωσε ότι σταμάτα τη διάθεση του κορυφαίου μπέργκερ της εταιρείας, του Μπιγκ Μακ, στην Βενεζουέλα, λόγω έλλειψης ψωμιού!

Η εταιρεία, η οποία και λειτουργεί πάνω από 2.000 καταστήματα εστίασης σε όλη την Λατινική Αμερική, υποστήριξε την Πέμπτη ότι το πρόβλημα είναι προσωρινό και ότι οι πελάτες της θα βρουν άλλα πιάτα στο μενού για να επιλέξουν.

«Η McDonald 's εργάζεται για την επίλυση αυτού του προσωρινού προβλήματος», είπε ο Daniel Schleiniger, εκπρόσωπος της Arcos Dorados και πρόσθεσε, «μαζί με τους προμηθευτές μας, αξιολογούμε τις καλύτερες επιλογές που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τρόφιμα υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας».

Ωστόσο, τα νέα αυτά έρχονται σε μια στιγμή που οι ελλείψεις τροφίμων στη χώρα έχουν επιδεινωθεί, με τους κατοίκους να βρίσκουν δύσκολα πια ακόμη και ρύζι ή χαρτί υγείας.

Άλλωστε τον γύρο του κόσμου κάνουν εικόνες από διαδηλώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων και λεηλασίες σε χώρους όπου αποθηκεύονται ή πωλούνται τρόφιμα.

Σύμφωνα με το ΔΝΤ, η οικονομία της Βενεζουέλας συρρικνώνεται εντός του 2016 με 10%, ενώ ο πληθωρισμός στην χώρα έχει εκτιναχθεί στο 700%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ