Κοντομηνάς, Αλαφούζος, Μπόμπολας στην Εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια ΜΜΕ - iefimerida.gr

Κοντομηνάς, Αλαφούζος, Μπόμπολας στην Εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια ΜΜΕ

Φωτογραφία: Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιδιοκτήτες ή εκπροσώπους τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης θα συνεχίσει τις εργασίες της από την επόμενη εβδομάδα, η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την νομιμότητα χορήγησης δανείων από τράπεζες σε κόμματα και ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Σωκράτης Φάμελος, έχει ήδη αποστείλει τις σχετικές επιστολές και έχει ήδη απαντήσει θετικά ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ Γιάννης Αλαφούζος, για να καταθέσει την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου.

Επιστολές έχουν αποσταλεί επίσης προς τον ιδιοκτήτη της εταιρίας «Πήγασος», Φώτη Μπόμπολα για τις 2 Αυγούστου, και τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού "ALPHA" Δημήτρη Κοντομηνά για τις 4 του ίδιου μήνα.

Κατά την σημερινή κατάθεση του, ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ, Δημήτρης Μηλιάκος, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι για όλα τα δάνεια τα οποία χορήγησε η τράπεζα του προς τα κόμματα, ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες και νόμιμες διαδικασίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ