Μυθικό συμβόλαιο σε Σάντος -10 εκατ. ευρώ για 4 χρόνια - iefimerida.gr

Μυθικό συμβόλαιο σε Σάντος -10 εκατ. ευρώ για 4 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το... αφεντικό της Ευρώπης. Εδώ και 10 ημέρες ο Φερνάντο Σάντος σε μια πορεία-μύθο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κατάφερε να φέρει το EURO σε μια χώρα που δεν το κατέκτησε ποτέ της και δεν ήταν από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Για αυτό και το νέο του συμβόλαιο είναι από... χρυσάφι. Ο Σάντος υπέγραψε το νέο τετραετές συμβόλαιό του με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας, δίνοντας τα χέρια με τον πρόεδρο Φερνάντο Γκόμες.

Η πρόταση στον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, του ΠΑΟ, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας ήταν δελεαστική: από το 1,3 εκατ. τον χρόνο που λάμβανε μέχρι και το EURO 2016, οι αποδοχές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας μέχρι το 2020 θα ανέρχονται στα 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Συνολικά, δηλαδή, 10 εκατ. ευρώ, χωρίς σε αυτά τα χρήματα να υπολογίζονται τα μπόνους στόχων!
Βέβαια, σε αυτό το ποσόν θα περιλαμβάνονται και οι απολαβές των συνεργατών του Σάντος, δηλαδή του προπονητή τερματοφυλάκων Φερνάντο Ζουστίνιο, του γυμναστή Ζοάο Κάρλος Κόστα, του σκάουτ Ρικάρντο Σάντος και του βοηθού Ζορζ Ροζάριο.

Οι τρεις πρώτοι ανήκαν στην ομάδα Σάντος από τη μέρα που ο Φερνάντο ανέλαβε την Εθνική Πορτογαλίας, τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ ο Ροζάριο είχε προστεθεί στο τιμ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το ΕURO της Γαλλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ