Ετοιμος για ιστορική πρόκριση ο ΠΑΣ Γιάννινα -Αντιμετωπίζει την Οντ Γκρένλαντ - iefimerida.gr

Ετοιμος για ιστορική πρόκριση ο ΠΑΣ Γιάννινα -Αντιμετωπίζει την Οντ Γκρένλαντ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ραντεβού με την ιστορία» έχει απόψε (20:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος αντιμετωπίζει την Οντ Γκρένλαντ στη ρεβάνς του Β΄ προκριματικού γύρου του Europa League.

Στο πλευρό της ελληνικής ομάδας είναι το «σκορ ασφαλείας» του πρώτου αγώνα (3-0). Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει την ολλανδική Αλκμάαρ, αφού θα έχει βάλει πρώτα στα ταμεία του 450.000 από το μπόνους πρόκρισης της UEFA.

«Πιστεύω ότι όσο θα είμαστε στο μηδέν στην άμυνα θα δημιουργηθούν και προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο γκολ. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα όλοι είμαστε καλά», ήταν τα λόγια του Γιάννη Πετράκη, ενόψει της σημερινής σέντρας του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός, Τόμας Μούσιαλ.

Σχετικά με την τηλεοπτική μετάδοση, η λύση βρέθηκε την ύστατη στιγμή, με τον αγώνα να μεταδίδεται ζωντανά από το Novasports2 στις 20:00.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ