Σαντορινιός (ΣΥΡΙΖΑ): Εκπροσωπείτε τους καναλάρχες -Σταμάτης (ΝΔ): Είσαι ψεύτης και συκοφάντης - iefimerida.gr

Σαντορινιός (ΣΥΡΙΖΑ): Εκπροσωπείτε τους καναλάρχες -Σταμάτης (ΝΔ): Είσαι ψεύτης και συκοφάντης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών άναψε τα αίματα στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

«Εκπροσωπείτε τους καναλάρχες» ήταν η κατηγορία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριου Σαντορινιού προς τους βουλευτές της ΝΔ που έβαλε φωτιά στη συνεδρίαση.

Ο Δημήτρης Σταμάτης, με άγριο ύφος φώναζε ότι είναι «απαράδεκτο» το σχόλιο: «Είσαι ψεύτης και συκοφάντης» είπε οργισμένα χτυπώντας τα χέρια του στο έδρανο.

Και ο Κώστας Τζαβάρας με οργισμένο ύφος φώναζε ότι τέτοιες συμπεριφορές θα καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ: «όποιος πιστεύει ότι εδώ μέσα δεν υπάρχουν εκπρόσωποι του λαού αλλά εκπρόσωποι των συμφερόντων είναι βαθειά νυχτωμένος και θα πάει σύντομα στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Σωκράτης Φάμμελος σημείωσε ότι «η ευθιξία είναι κατανοητή σε ζητήματα δεοντολογίας», ωστόσο, η φράση που χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται στην σφαίρα της πολιτικής κριτικής συμπλήρωσε.

Τα πνεύματα ηρέμησαν πάντως λίγο αργότερα καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός απέσυρε την φράση που έφερε την «έκρηξη» εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας πάντως ότι οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που παίρνουν μέρος στην εξεταστική «ψάχνουν» μόνο τον δανεισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ