Η NΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για τα γεγονότα στο ΑΠΘ: Αυταπόδεικτη η ανικανότητά τους να προστατεύσουν την ασφάλεια των πολιτών - iefimerida.gr

Η NΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για τα γεγονότα στο ΑΠΘ: Αυταπόδεικτη η ανικανότητά τους να προστατεύσουν την ασφάλεια των πολιτών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η ανικανότητά τους να προστατεύσουν τη νομιμότητα και την ασφάλεια των πολιτών είναι αυταπόδεικτη», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ, με αφορμή όσα συνέβησαν στο ΑΠΘ.

«Δεν πέρασε ούτε μία μέρα και οι διαβεβαιώσεις του κατ' ευφημισμό αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατέρρευσαν. Μόλις χτες, απαντώντας σε παράσταση διαμαρτυρίας βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τις αθλιότητες που συντελούνται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ο κ. Τόσκας διαβεβαίωνε ότι πρόκειται για "απολύτως ελεγχόμενες καταστάσεις".

Σήμερα, ομάδα των αυτοαποκαλούμενων "αλληλέγγυων", που στρατοπέδευσαν στο Πανεπιστήμιο, επιτέθηκε στα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού για τη Μετανάστευση και, τρομοκρατώντας τους εκεί εργαζόμενους, επιδόθηκε σε καταστροφές», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει: «Αποδείχθηκε έτσι ότι η "αλληλεγγύη" τους είναι συνώνυμη της ανομίας. Αποδείχθηκε, άλλη μία φορά, ότι η αξιοπιστία του αρμόδιου υπουργού είναι μηδενική. Από σήμερα, τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρωθυπουργός δεν έχουν κανένα άλλοθι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ ΑΠΘ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ κατασκηνωτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ