Αγνοούνται για πέμπτη ημέρα πατέρας και κόρη στην Ηλεία - iefimerida.gr

Αγνοούνται για πέμπτη ημέρα πατέρας και κόρη στην Ηλεία

Φωτογραφία: ilialive.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφαντοι για πέμπτη ημέρα παραμένουν ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, που χάθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα Δουνέικα Ηλείας.

Μετά τις αναφορές ότι εθεάθησαν στο Φραγκοπήδημα και την Κουρούτα, δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο που να μαρτυρά προς τα που κινήθηκαν. Την ίδια ώρα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κινήθηκαν προς την Αθήνα, αφού από έλεγχο που έγινε στους σταθμούς διοδίων είτε από την πλευρά της Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου, είτε από την πλευρά της Τριπόλεως – Κορίνθου δεν έχει καταγραφεί διέλευση του οχήματος στο οποίο επιβαίνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr, οι αστυνομικές αρχές στην Ηλεία με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγο Φώτη Τσόλκα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Ταξίαρχο Κώστα Στεφανόπουλο, «χτένισαν» χθες ένα μεγάλο τμήμα του Κάμπου και κυρίως έλεγξαν όλα τα κανάλια του αρδευτικού δικτύου έως τα όρια με την Αχαΐα, χωρίς αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αγνοούμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας τα οποία χωρίς την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβαναν μπορούν να επιδεινωθούν με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα με πιθανή την έλευση ελικοπτέρου για να ελεγχθεί η περιοχή και από αέρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγνοούμενοι Ηλεία Πατέρας κόρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ