Παίκτες του Big Brother Βρετανίας μαθαίνουν για το Brexit 3 εβδομάδες μετά [βίντεο] - iefimerida.gr

Παίκτες του Big Brother Βρετανίας μαθαίνουν για το Brexit 3 εβδομάδες μετά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκομμένοι από τον κόσμο εδώ και εβδομάδες εξαιτίας της συμμετοχής τους στο Big Brother, οι υποψήφιοι του ριάλιτι έμαθαν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο εγκατέλειψε την ευρωπαϊκή ένωση, τρεις εβδομάδες μετά το γεγονός. Η αντίδρασή τους, απίστευτη!


Η είδηση του Brexit ήταν σοκαριστική για πολλούς βρετανούς. Αλλά και για τους παίκτες του Big Brother που έμαθαν με μεγάλη καθυστέρηση την ιστορική εξέλιξη στη χώρα τους.
Οι παίκτες του ριάλιτι είναι κλεισμένοι σε ένα σπίτι, αποκομμένοι από τον έξω κόσμο και κινηματογραφούνται από κάμερες 24 ώρες το 24ωρο.
Οι παραγωγοί του ριάλιτι αποφάσισαν να τους ενημερώσουν για την επικαιρότητα. Ενας από τους παίκτες ντύθηκε παρουσιαστής ειδήσεων και ανακοίνωσε τις εξελίξεις, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα έπρεπε να καταλάβουν αν είναι αληθινές ή όχι.
Κανείς από τους παίκτες του συγκεκριμένοι παιχνιδιού δεν είπε ότι αυτή η είδηση είναι αληθινή, επομένως η έκπληξή τους είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν επιβεβαιώνεται.
Οι αντιδράσεις τους απαθανατίστηκαν από τις κάμερες.

Παίκτες του Big Brother Βρετανίας μαθαίνουν για το Brexit 3 εβδομάδες μετά [βίντεο] | iefimerida.gr 0


«Είναι πραγματικά ανησυχητικό, μα τι σκέφτονταν οι άνθρωποι;» διερωτήθηκε ένας παίκτης.
Μέσα σε όλα, έμαθαν και για την παραίτηση του Κάμερον και τον διορισμό της νέας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι. «Αυτό είναι σοκ γιατί δεν έχει ποτέ ξανασυμβεί» είπε ένας άλλος παίκτης.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα στο 2016 που η πραγματικότητα μένει έξω από τους τοίχους του Big Brother. Τον Ιανουάριο 2016, η πρώην σύζυγος του Ντέιβιντ Μπόουι, η οποία συμμετείχε στην εκπομπή, έμαθε εκεί μέσα ότι ο σταρ πέθανε, πολλές ώρες αργότερα.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των παικτών του Big Brother:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Brexit Big Brother μαθαίνουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ