Aνατροπή: Θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Βουρνά - iefimerida.gr

Aνατροπή: Θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Βουρνά

Φωτογραφία: Facebook/Kristel Vourna
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαιώθηκε η Κριστέλ Βουρνά, η οποία θα λάβει μέρος, τελικά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Καθοριστικό ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση έπαιξαν οι προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Διαθεσόπουλου, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να διορθώνει το λάθος της και να αποκαθιστά την αδικία εις βάρος της 24χρονης κολυμβήτριας.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα Τετάρτη, 20 Ιουλίου και ώρα 13.55 ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Fina Κορνέλ Μαρκουλέσκου επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ και μέλος του «Μπιρό» της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλο, σχετικά με την χτεσινή (19/7) επιστολή του τελευταίου προς τη Fina και η οποία δεν έχει δοθεί – ακόμη – στην δημοσιότητα…

Ο κ. Μαρκουλέσκου ανακοίνωσε στον Πρόεδρο της ΚΟΕ ότι, μετά από συνεννόηση με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, για την αναίρεση που έγινε στη αρχική κλήση της Κρίστελ Βουρνά από τη Fina, η 24χρονη κολυμβήτρια μας, με κοινή απόφαση ΔΟΕ – Fina, καλείται να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο».


Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μετά την ευτυχή αυτή εξέλιξη, δήλωσε: «Αυτή τη φορά, προσωπικά ως Πρόεδρος της ΚΟΕ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη Fina όσο και τον Κορνέλ Μαρκουλέσκου για την υπέρβαση που έκαναν στην περίπτωση της Βουρνά»







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ