Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά νεκρός στο τροχαίο στη Μάνη [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά νεκρός στο τροχαίο στη Μάνη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρικτό θάνατο βρήκε χθες (19/7) το μεσημέρι ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και πρώην διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Κώστας Πεταλάς σε τροχαίο στην περιοχή της ανατολικής Μάνης.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και χθες, ο οδηγός του οχήματος -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε στη στη θάλασσα από πολύ ψηλά στην περιοχή του Κότρωνα.

Η πτώση του ΙΧ έγινε αντιληπτή από περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν, άμεσα, το Λιμενικό Σώμα. Ωστόσο, στο σημείο, όπου δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση, είχε προλάβει να σπεύσει ιδιωτικό σκάφος με ερασιτέχνες δύτες, οι οποίοι ανέσυραν τον άτυχο ηλικιωμένο που δεν είχε τις αισθήσεις του.

Ο θάνατος του 78χρονου διαπιστώθηκε από ιδιώτη γιατρό που βρέθηκε στο σημείο, ενώ η σορός του έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης.

Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά νεκρός στο τροχαίο στη Μάνη [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ