Βούρκωσε ο Λεβέντης: Δεν θα γίνουμε τσογλάνια, ούτε δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Βούρκωσε ο Λεβέντης: Δεν θα γίνουμε τσογλάνια, ούτε δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βουρκωμένα μάτια μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.

Στέλνοντας μηνύματα ενόψει της ψηφοφορίας για τον εκλογικό νόμο την Πέμπτη στη Βουλή, ο κ.Λεβέντης είπε χαρακτηριστικά πως «δεν θα γίνουμε τσογλάνια» και «δεν είμαστε δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει την απλή αναλογική, όχι γιατί στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά επειδή η απλή αναλογική είναι πάγιο αίτημα τόσο του ιδίου προσωπικά όσο και του κόμματός του.
Ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, κάνοντας λόγο για πολιτική σκοπιμότητα από την πλευρά της Κουμουνδούρου με αφορμή τον εκλογικό νόμο, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο εκλογών. Συγκεκριμένα, τόνισε πως, αν ο εκλογικός νόμος ψηφιστεί με περισσότερες από 200 ψήφους, τότε θα πρέπει να γίνουν εκλογές τον Ιανουάριο του 2017, ενώ, εάν "περάσει" με λιγότερες, τότε εκλογές θα πρέπει να γίνουν το φθινόπωρο του 2016.
Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Βασίλη Λεβέντη να αναφέρεται στο έργο του ως υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις απολύσεις εκείνης της περιόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεβέντης βούρκωσε ΚΟ Ένωση Κεντρώων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ