Επεισόδιο στη Βουλή - Λαγός: Κλέφτες και απατεώνες οι βουλευτές – Κακλαμάνης: Μιλήστε με στοιχεία - iefimerida.gr

Επεισόδιο στη Βουλή - Λαγός: Κλέφτες και απατεώνες οι βουλευτές – Κακλαμάνης: Μιλήστε με στοιχεία

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από ένταση στιγματίστηκε η πρώτη ημέρα συζήτησης του εκλογικού νόμου. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντος Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής στην ομιλία του, όπου ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο, επιτέθηκε στους βουλευτές των άλλων κομμάτων. Μίλησε για «κλέφτες και απατεώνες» υποστηρίζοντας ότι «μόνο εμείς δεν έχουμε κλέψει και δεν είμαστε απατεώνες».

Στο σημείο αυτό παρενέβη έντονα ο ευρισκόμενος στην έδρα, Νικήτας Κακλαμάνης. «Δεν μπορείτε να λέτε κλέφτες και απατεώνες τους Βουλευτές που έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό. Αν έχετε στοιχείο και κάποιο όνομα πείτε το, αλλιώς δεν μπορείτε να κάνετε τέτοιες απαράδεκτες γενικεύσεις» είπε απευθυνόμενος στον Γιάννη Λαγό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ