Πως αποπλανούσε τα παιδιά ο 47χρονος παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης - iefimerida.gr

Πως αποπλανούσε τα παιδιά ο 47χρονος παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη «δράση» του 47χρονου παιδεραστή εκπαιδευτικού Νίκου Σειραγάκη στο Ρέθυμνο της Κρήτης που πιάστηκε επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε δύο 13χρονους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 13 ανήλικοι έχουν ήδη καταθέσει εις βάρος του Σειραγάκη περιγράφοντας με λεπτομέρειες την διαδικασία τις σεξουαλικές επιθέσεις που υπέστησαν από τον «δάσκαλο» τους. Τα παιδιά λένε ότι ο Σειραγάκης τα πήγαινε σε ερημικές τοποθεσίες, σπηλιές και νεκροταφεία για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του, βάζοντας τα να έχουν σεξουαλικές επαφές μεταξύ τους και με τον ίδιο, ενώ υπάρχει και αποτροπιαστικό βίντεο με τον παιδεραστή εν δράση.

Μάλιστα, από την αστυνομία αναμένουν να ανέβει κι άλλο ο αριθμός των θυμάτων -πληροφορίες λένε ότι τα θύματα είναι πάνω από 30- καθώς η αποκάλυψη της δράσης του αδίστακτου παιδόφιλου καθηγητή ίσως οδηγήσουν κι άλλα παιδιά, που φοβούνταν, να κάνουν τελικά καταγγελία.

Να σημειωθεί ότι κατά την απολογίας του ο Σειραγάκης παραδέχθηκε μεν τις πράξεις του, αλλά επιχείρησε να τις δικαιολογήσει ως μια διαδικασία «μύησης» για την ολοκλήρωση των αγοριών! Πάντως η Αστυνομία έδωσε χτες στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του παιδεραστή, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή στις αρχές της εβδομάδας.

Την ίδια ώρα, η κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας παρακολουθεί άναυδη τις αποκαλύψεις για αυτήν την πρωτόγνωρη υπόθεση παιδεραστίας, ενώ οι γονείς των θυμάτων βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ