H κόρη της Blake Lively έγινε viral στην πρώτη της εμφάνιση- Η απίστευτη ατάκα της [βίντεο] - iefimerida.gr

H κόρη της Blake Lively έγινε viral στην πρώτη της εμφάνιση- Η απίστευτη ατάκα της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν η Blake Lively περιμένει το δεύτερο παιδί της και είναι από τις πιο στιλάτες διάσημες του Hollywood, η κόρη της κατάφερε να κλέψει την παράσταση από την πρώτη κιόλας δημόσια εμφάνιση.

Η Blake ήταν guest στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον και όπως ήταν αναμενόμενο το ένα αστείο, ερχόταν μετά το άλλο.

Η κωμικός παρουσιαστής της έκανε συνεχώς ερωτήσεις για την κόρη της, Τζειμς, όπως τι λεξούλες έχει πει και πως νιώθει που θα αποκτήσει αδελφάκι.

Ωστόσο, το πιο αστείο της υπόθεσης ήταν, όταν η Blake Lively έδειξε για πρώτη φορά ένα βίντεο με την κόρη της. Μπορεί η μικρή Τζέιμς να ήταν γυρισμένη πλάτη στο βίντεο, αλλά αυτό που έκανε, έγινε viral.

Η ηθοποιός, λοιπόν, έδειξε στην κορούλα της ένα μεγάλο χαρτόνι με το πρόσωπο του Τζίμι Φάλλον, και όταν ρωτήθηκε «πού είναι ο μπαμπάς» εκείνη έδειξε το πρόσωπο του παρουσιαστή, λέγοντας «Τζίμι». Όπως ήταν φυσικό όλοι έσκασαν στα γέλια (εκτός μάλλον από τον άνδρα της Lively, Ράιαν Ρέινολντς), ενώ η μικρή έκλεψε την παράσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Blake Lively κόρη Hollywood
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ