H Τουρκάλα που έβγαλε τον Ερντογάν στο Facetime: «Ορμηξα στο τηλέφωνο όταν χτύπησε…» [εικόνες] - iefimerida.gr

H Τουρκάλα που έβγαλε τον Ερντογάν στο Facetime: «Ορμηξα στο τηλέφωνο όταν χτύπησε…» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώ τα πάντα φαίνονταν ρευστά και το πραξικόπημα βρισκόταν σε εξέλιξη η δημοσιογράφος του CNN Türk, Hande Firat (Χαντέ Φιράτ), έβγαλε στον «αέρα» τον Τούρκο Πρόεδρο μέσω Facetime. Μια ιστορική στιγμή.

Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής όταν ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε την κατάληψη της εξουσίας στη χώρα, λίγη μόλις ώρα μετά την είδηση ότι στρατιωτικό πραξικόπημα βρισκόταν σε εξέλιξη.

Δύο γυναίκες δημοσιογράφοι αναδείχθηκαν ως «πρόσωπα της επικαιρότητας» μέσα στο χάος των πρώτων ωρών του πραξικοπήματος στην Τουρκία. Η Χαντέ Φιράτ, του CNN Türk, που «έβγαλε στον αέρα» τον Ταγίπ Ερντογάν μέσω βιντεοκλήσης από το κινητό της τηλέφωνο, και η Τιτζέν Καράς, που ανέγνωσε την επιστολή των πραξικοπηματιών, από το κανάλι TRT. Και οι δύο δημοσιογράφοι προσέλκυσαν το ενδιαφέρον διεθνών μέσων ενημέρωσης, καθώς για λίγα λεπτά πρωταγωνίστησαν στις ιστορικές στιγμές που καταγράφονταν στη γειτονική Τουρκία.

Η δημοσιογράφος του Kanal D και του CNN Türk στην Αγκυρα, Χαντέ Φιράτ βεβαιώνει πως η σύνδεση αυτή δεν ήταν τυχαία. Διαβάστε το γιατί στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουρκάλα FaceTime Ερντογάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ