MOSES: Τα slippers που κάνουν θραύση -Ανετα, χρωματιστά και μυρωδάτα [εικόνες]

Τα slippers το καλοκαίρι είναι το απόλυτο must have, ωστόσο, σίγουρα έχετε βαρεθεί να βλέπετε τον εαυτό σας να φοράει κάτι που δεν είναι τόσο άνετο και κάτι που φοράνε και όλοι οι άλλοι.

Θέλετε ένα ζευγάρι που θα φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ... Στη θάλασσα, στο beach bar, στη βόλτα στα σοκάκια του νησιού ακόμα και το βράδυ για ποτό. Κάτι που δεν θα σας κάνει να σκέφτεστε: «Και τώρα, τι παπούτσια φοράμε;».

Απάντηση στο ερώτημα είναι το brand MOSES!

Με φόρα και πολύ διάθεση, το brand από το Τελ Αβίβ προσγειώνεται απευθείας στα πόδια σας, κάνοντας κάθε βήμα σας ξεχωριστό. Μπορεί ακόμα να μην το έχετε ακούσει, αλλά στο εξωτερικό κάνει θραύση και το μπαμ στην ελληνική αγορά θα είναι μεγάλο, μιας και συνδυάζει όλα αυτά που θέλει κάποιος από τις παντόφλες του.

Είναι εύκολες στο περπάτημα, άνετες, ανθεκτικές, για όλες τις ώρες, χρωματιστές, φιλικές προς τα ζώα και πλένονται με σφουγγάρι και σαπούνι. Να πούμε κι άλλα;

Το καταπληκτικό των slippers MOSES είναι πως μυρίζουν γάλα και μέλι, μυρωδιά από παιδικές αναμνήσεις.

Οι παντόφλες μπορούν να φορεθούν από άνδρες και γυναίκες, όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να επιβαρύνουν τα πόδια σας. Η εταιρεία, μάλιστα, υποστηρίζει πως είναι κατάλληλες και για τον χειμώνα, βάζοντας απλά τις κάλτσες σας!
Επειδή, όμως, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, οι νέες σας παντόφλες έρχονται στο σπίτι σας σε ένα μικρό σακίδιο, ώστε να τις μεταφέρετε όπου πάτε.

Για να πάρετε μια γεύση από τις MOSES επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους http://www.walkmoses.com/ και γεμίστε με διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MOSES παντόφλες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ