Η γυμνάστρια Ζωή Τζάνη εξηγεί: Γιατί χώρισα με τον Σπαλιάρα - iefimerida.gr

Η γυμνάστρια Ζωή Τζάνη εξηγεί: Γιατί χώρισα με τον Σπαλιάρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριστικό φαίνεται να είναι το τέλος μεταξύ του Γιάννη Σπαλιάρα και της Ζωής Τζάνη, αφού, όπως η ίδια η γυμνάστρια αποκάλυψε, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

H νεαρή ξανθιά σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τι ήταν αυτό που οδήγησε το ζευγάρι, έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης, να «τραβήξει» διαφορετικούς δρόμους.

Μιλώντας στην εφημερίδα Freddο, η ίδια εξήγησε: «Χωρίσαμε. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια ένταση στη σχέση μας. Μια με χώριζε, μια τον χώριζα, είχαμε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο, οπότε το αφήσαμε».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις φήμες που την ήθελαν να ζηλεύει και να είναι πολύ πιεστική απέναντι στον σύντροφό της: «Δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα ζήλιας τόσο καιρό. Έχω εκνευριστεί και προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους. Δεν είμαι άνθρωπος που ζηλεύει».

Τέλος, απάντησε και στην ερώτηση για το αν διατηρεί επικοινωνία με τον πρώην, πλέον, αγαπημένο της: «Μιλάμε με τον Γιάννη, δεν έχουμε τσακωθεί. Απλώς, έχουμε χωρίσει. Θέλουμε να ηρεμήσουμε και να δούμε πώς είναι να είμαστε χωριστά. Ο χρόνος θα δείξει», κατέληξε για τη σχέση της με το μοντέλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπαλιαρας χωρισμός ΤΖΑΝΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ