Εξέδιδαν 20χρονη κοπέλα που πάσχει από διανοητική στέρηση - iefimerida.gr

Εξέδιδαν 20χρονη κοπέλα που πάσχει από διανοητική στέρηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια επιχείρηση αστραπή οι αστυνομικοί στην Ερμιόνη της Αργολίδας κατάφεραν να συλλάβουν δύο 24χρονους νεαρούς από την Βουλγαρία οι οποίοι για περισσότερο από δύο μήνες κρατούσαν κλειδωμένες μέσα σε ένα μικρό σπίτι της περιοχής τρία κορίτσια, ανάμεσα τους και μια 20χρονη με διανοητική καθυστέρηση, και τις οποίες ανάγκαζαν να εκδίδονται.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δραστών μετά από έγγραφο που έλαβαν από τις Βουλγαρικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο, 24χρονος Βούλγαρος, είχε μεταφέρει από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, μία 20χρονη ομοεθνή του με διανοητική αναπηρία με σκοπό τη σεξουαλική της εκμετάλλευση.

Γρήγορα κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν μέσα στο αυτοκίνητό τους και να απελευθερώσουν την 20χρονη και 2 ακόμη κοπέλες από την Βουλγαρία.

Οι δύο 24χρονοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της αρπαγή, εμπορίας ανθρώπων και σωματεμπορία ενώ η 20χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ