Αφού απέτυχε η κατάληψη της ΕΡΤ3, οι συμμετέχοντες στο κάμπινγκ του ΑΠΘ θα κάνουν μηχανοκίνητη πορεία - iefimerida.gr

Αφού απέτυχε η κατάληψη της ΕΡΤ3, οι συμμετέχοντες στο κάμπινγκ του ΑΠΘ θα κάνουν μηχανοκίνητη πορεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την χθεσινή αποτυχημένη προσπάθεια να πραγματοποιήσουν κατάληψη στο κτίριο της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, σήμερα οργανώνουν νέα κινητοποίηση τα μέλη της οργάνωσης «No Border Camp» που κατασκηνώνουν αυτές τις ημέρες στο ΑΠΘ.

Εχουν προγραμματίσει για το πρωί της Δευτέρας μηχανοκίνητη πορεία η οποία θα ξεκινήσει από τους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση προς μία από τις δομές φιλοξενίας προσφύγων που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη.

Το απόγευμα της Κυριακής τα μέλη της οργάνωσης «No Border Camp» απέκλεισαν την είσοδο της ΕΡΤ3, ενώ μέσα εισήλθαν 20 άτομα και παραχώρησαν συνέντευξη, καθώς δεν ευοδώθηκε το αίτημα τους να διαβάσουν μήνυμα στο αέρα του προγράμματος.

Στη συνέχεια αφού δεν κατάφεραν να καταλάβουν το κτίριο της ΕΡΤ3 συνέχισαν την πορεία τους στου δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Η πορεία που αποτελείτο από 300 άτομα ξεκίνησε από την Λεωφόρου Στρατού και κατέληξε στο Camp στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες η οργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη μηχανοκίνητη πορεία ΑΠΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ