Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο του πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργου Δαλούκα - iefimerida.gr

Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο του πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργου Δαλούκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι στο αυτοκίνητο του πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργου Δαλούκα το οποίο ήταν σταθμευμένο απέναντι από την πολυκατοικία που μένει ο ίδιος και η οικογένειά του στο Βόλο.

Από την έκρηξη που σημειώθηκε σύμφωνα με το magnesianews.gr, στις 4 τα ξημερώματα καταστράφηκε το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου έσπάσαν τα τζάμια διπλανού καταστήματος.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο πρώην διεθνής διαιτητής και εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το κτίριο της Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ενώ το χτύπημα με εκρηκτικό μηχανισμό είναι το δεύτερο μέσα σε δύο ημέρες, αφού τις πρωινές ώρες της Παρασκευής έγινε η πρώτη έκρηξη στον οδό Κοραή όπου βρίσκονται τα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου Θύρα 3 όπου προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα υπολείμματα του μηχανισμού ενώ το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε
σε ειδικό χώρο και εξετάζεται από ειδικούς για να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στους δράστες της εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ