Θ.Σκόρδας: 127 εκ. ευρώ το χρέος της Ν.Δ. - iefimerida.gr

Θ.Σκόρδας: 127 εκ. ευρώ το χρέος της Ν.Δ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Σκόρδας σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφερόμενος στην κρατική επιχορήγηση των κομμάτων υποστήριξε πως θα πρέπει όλοι να συμβάλλουν στην «ελάφρυνση» του Κρατικού Προϋπολογισμού, με τη μείωση μέρους των εσόδων, υπογράμμισε ωστόσο και την αναγκαιότητα της διατήρησης της κρατικής χρηματοδότησης, προκειμένου τα κόμματα να παραμείνουν οι θεσμικοί πυλώνες του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Ο κ.Σκόρδας τόνισε πως η οικονομική κρίση χειροτέρευσε την κατάσταση στα οικονομικά των κομμάτων και μιλώντας για τη Νέα Δημοκρατία είπε πως αυτή τη στιγμή οι συνολικές υποχρεώσεις της ανέρχονται στα 127 εκατομμύρια ευρώ. Ξεκαθάρισε βέβαια πως ήδη βρίσκονται σε μία φάση περιορισμού του χρέους αυτού, και στα πλαίσια αυτά έχει επιτευχθεί μείωση του λειτουργικού κόστους κατά 30% περίπου, κυρίως λόγω της μετεγκατάστασης στα νέα γραφεία, στη λεωφόρο Συγγρού.

Παράλληλα έκανε γνωστό ότι έχει ξεκινήσει οικονομική εξόρμηση με στόχο τη διετία 2011-2012 να μαζευτούν 6,5 εκατομμύρια ευρώ. "Είναι μια συνειδητή επιλογή που, παρότι εκδηλώνεται σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης, ταιριάζει στη φιλοσοφία μας. Ζητάμε λίγα από τους πολλούς." δήλωσε χαρακτηριστικά. Εκτός όμως από την οικονομική εξόρμηση ο κ.Σκόρδας ανέφερε πως αναζητούν και νέες πηγές εσόδων, όπως η λειτουργία ενός e-shop, η κάρτα μέλους, καθώς και άλλων εφαρμογών μέσω του νέου portal της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ