Πρωτιά για το Mega στην κάλυψη του πραξικοπήματος στην Τουρκία [πίνακες] - iefimerida.gr

Πρωτιά για το Mega στην κάλυψη του πραξικοπήματος στην Τουρκία [πίνακες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντανακλαστικά του... παρελθόντος θύμισε χθες το Mega, στην κάλυψη της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, παρά τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν το κανάλι.

Κάτι που αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση, με το Μεγάλο Κανάλι να αναδεικνύεται πρώτο απ' όλα τα ιδιωτικά κανάλια. Σύμφωνα με τις τηλεθεάσεις (το Star δεν διέκοψε το πρόγραμμά του), τα κανάλια σημείωσαν τα παρακάτω νούμερα:

Ωρα 12-2

ΕΤ1: 18% (394.000)
MEGA: 16,2% (353.000)
ΣΚΑΙ: 16,1% (350.000)
ΑΝΤ1: 9,5%
ALPHA : 10%
STAR: 7%

Ωρα 12-2 (ηλικίες 15-44)

MEGA: 19,5%
ΕΤ1: 13%
ΣΚΑΪ: 12,5%

Αθήνα - Θεσσαλονίκη

MEGA: 18%
ΕΤ1: 15,2%
ΣΚΑΪ: 16,2%

Στην παρουσίαση της έκτακτης εκπομπής του Mega ήταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης.

Ο Μανώλης Καψής, διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, έκανε τη ακόλουθη δήλωση σήμερα, Σάββατο: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τεχνικούς και δημοσιογράφους, για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν χθες βράδυ. Ακόμα πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που έσπευσαν στο σταθμό από μόνοι τους για να βοηθήσουν στο έκτακτο δελτίο. Και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Αποδείξαμε ότι το Mega είναι εδώ. Και ελπίζω να παραμείνουμε. Το τηλεοπτικό κοινό μας αντάμειψε. Μπράβο σε όλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MEGA πραξικόπημα τηλεθέαση πρωτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ