Δολοφονήθηκε η «Κιμ Καρντάσιαν» του Πακιστάν από τον ίδιο της τον αδερφό -Η Καντίλ Μπαλόχ [εικόνες] - iefimerida.gr

Δολοφονήθηκε η «Κιμ Καρντάσιαν» του Πακιστάν από τον ίδιο της τον αδερφό -Η Καντίλ Μπαλόχ [εικόνες]

Φωτογραφία: Abdulla-Fizan/wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διάσημη πακιστανή μπλόγκερ που με τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είχε τραβήξει τα βλέμματα, δολοφονήθηκε το πρωί του Σαββάτου από τον ίδιο της τον αδερφό.

Η 26χρονη Πακιστανή, Καντίλ Μπαλόχ (Qandeel Baloch) που διάλεγε αμφιλεγόμενα θέματα για τις αναρτήσεις της στο Facebook και σε άλλους ιστότοπους, στραγγαλίστηκε από τον αδερφό της Γουαζίμ στο σπίτι της στο Μουλτάν.

Δολοφονήθηκε η «Κιμ Καρντάσιαν» του Πακιστάν από τον ίδιο της τον αδερφό -Η Καντίλ Μπαλόχ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Qandeel Baloch/Twitter

Ο δράστης σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας διαφεύγει της σύλληψης, αν και αξιωματικοί δηλώνουν αισιόδοξοι ότι σύντομα θα πέσει στα χέρια των αρχών.

Μόλις πριν από τρεις εβδομάδες η Μπαλόχ, με επιστολές της προς τον υπουργό των Εσωτερικών, τον επικεφαλής της Αστυνομίας του Ισλαμαμπάντ και τον Γενικό Ανακριτή της χώρας, είχε ζητήσει τη βοήθεια των αρχών, καθώς είχε δεχθεί απειλές και ένιωθε ότι κινδυνεύει.

Η Μπαλόχ έγινε ευρέως γνωστή το 2014 με τις αναρτήσεις της στο ίντερνετ, οι οποίες και συγκέντρωναν δεκάδες χιλιάδες «ακόλουθους» και «λαικ» και στις οποίες αναφερόταν συχνά στην καταπίεση που βιώνουν οι γυναίκες στην χώρα της και στις ανισότητες που επικρατούν.

Δολοφονήθηκε η «Κιμ Καρντάσιαν» του Πακιστάν από τον ίδιο της τον αδερφό -Η Καντίλ Μπαλόχ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία: Qandeel Baloch/Facebook

Είχε μάλιστα χαρακτηρισθεί από το Γαλλικό πρακτορείο ως η «Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν».

Όπως μεταδίδουν τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, η νεαρή γυναίκα είναι το πιο πρόσφατο θύμα των «εγκλημάτων τιμής» που παραμένουν ισχυρά στην χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ