Ασφαλής η ελληνική αποστολή στην Τραπεζούντα -Περίπου 100 αθλητές και συνοδοί εκεί - iefimerida.gr

Ασφαλής η ελληνική αποστολή στην Τραπεζούντα -Περίπου 100 αθλητές και συνοδοί εκεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία, προέκυψε ανησυχία για την ελληνική αποστολή που μετέχει στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στην Τραπεζούντα, αλλά όλα τα μέλη της είναι ασφαλή.

Περίπου 100 άτομα, νεαροί αθλητές και συνοδοί, βρίσκονται εκεί για τη διοργάνωση. «Ολα ήσυχα εδώ στην Τραπεζούντα. Είμαστε σε ασφαλές μέρος, τα παιδιά είναι μία χαρά... ας είναι ήρεμοι οι γονείς», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Χρήστος Χρυσοστομίδης, τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ που συνοδεύει τους αθλητές του στίβου στην Τραπεζούντα.

Αλλά και οι διοργανωτές της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας διαβεβαίωσαν με αναρτήσεις τους στα social media ότι η κατάσταση στην πόλη είναι σταθερή και υπάρχει ασφάλεια. Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχε αποφασιστεί όλες οι αποστολές να παραμείνουν εντός του Ολυμπιακού Χωριού, για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παγκόσμια Γυμνασιάδα τραπεζούντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ