Μεχμέτ Σιμσέκ: Το πραξικόπημα απέτυχε, η κυβέρνηση έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο - iefimerida.gr

Μεχμέτ Σιμσέκ: Το πραξικόπημα απέτυχε, η κυβέρνηση έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το στρατιωτικό πραξικόπημα απέτυχε». Τα παραπάνω διεμήνυσε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μεχμέτ Σιμσέκ, μιλώντας τηλεφωνικά στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, λίγη ώρα αφότου ο Ερντογάν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τον κ. Σιμσέκ, «η κυβέρνηση έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο» και πολλοί από τους στρατιώτες που συμμετείχαν στο πραξικόπημα συνελήφθησαν.

Περίπου 130 στρατιωτικοί διάφορων βαθμών έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, όπως έκανε γνωστό ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ σε δηλώσεις του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk, το οποίο άρχισε και πάλι να εκπέμπει μετά την εισβολή στρατιωτικών στο κτίριο και το στούντιο του καναλιού και τη διακοπή της εκπομπής του για αρκετή ώρα.

Ο Γιλντιρίμ επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι νεκρός ένας από τους επίδοξους πραξικοπηματίες, με βαθμό ανώτατου αξιωματικού.
- See more at: http://www.newsone.gr/ellada/1096330-m-simsek-i-kivernisi-echi-pleon-ton-pliri-elegcho#sthash.KFiZL2wT.dpuf

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σιμσέκ πραξικόπημα απέτυχε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ