Η στιγμή του βομβαρδισμού στο τουρκικό κοινοβούλιο -Την ώρα συνεδρίασης [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή του βομβαρδισμού στο τουρκικό κοινοβούλιο -Την ώρα συνεδρίασης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Twitter, καταγράφει την τρομακτική στιγμή που το τουρκικό κοινοβούλιο δέχεται βομβαρδισμό από αέρος, από τους πραξικοπηματίες.

Τη στιγμή εκείνη ήταν σε εξέλιξη συνεδρίαση και μετά από τον εκκωφαντικό θόρυβο που ακούστηκε, προκλήθηκε πανικός. Ο πρόεδρος της Βουλής, Ισμαΐλ Καχραμάν, ανακοίνωσε ότι δεν τραυματίστηκαν βουλευτές. Νωρίτερα, υπήρξαν αναφορές ότι κάποιοι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο κτίριο τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν, πληροφορίες που όμως δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο κοινοβούλιο για το Σάββατο. Μιλώντας στο TRT δήλωσε ότι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. το μεσημέρι. Ομως, το Reuters ανέφερε ότι ακόμη και στις 6 π.μ. συνεχίζονταν οι επιθέσεις εναντίον του κτιρίου από δυνάμεις που στηρίζουν τους πραξικοπηματίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βομβαρδισμός τουρκικό κοινοβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ