Συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη προς στο δημόσιο ύψους 1,5 εκ. ευρώ - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη προς στο δημόσιο ύψους 1,5 εκ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για χρέη προς το δημόσιο ύψους περίπου 1.480.000 ευρώ συνελήφθη τα ξημερώματα από το ΣΔΟΕ και την ΕΛ.ΑΣ. ο γνωστός εισαγωγέας ρούχων και πρωταγωνιστής τηλεοπτικού reality Λάκης Γαβαλάς. Η εντολή της σύλληψης δοθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη και τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, πρώην εισαγγελέα, Ιωάννη Διώτη.

Οι αστυνομικοί και οι άνδρες του ΣΔΟΕ, συνέλαβαν το Λάκη Γαβαλά, έξω από Διογένης Studio, το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Λεωφόρου Συγγρού, όπου αυτή τη στιγμή τραγουδάνε ο Αντώνης Ρέμος με τον Τόλη Βοσκόπουλο, όταν εκείνος αποχωρούσε από την διασκέδασή του μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση αυτή είναι η δεύτερη για χρέη προς το Δημόσιο που δεν οργανώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία, αλλά από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκληματος της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ