733 εκ. ευρώ μπήκαν στα ταμεία του κράτους από τους ημιυπαίθριους - iefimerida.gr

733 εκ. ευρώ μπήκαν στα ταμεία του κράτους από τους ημιυπαίθριους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε στις 30 Νοεμβρίου η διαδικασία ένταξης στη ρύθμιση των ημιυπαίθριων χώρων και σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής τα έσοδα που μπήκαν στα ταμεία του κράτους ήταν 733 εκ. ευρώ.

Στη ρύθμιση εντάχθηκαν περίπου 689.000 αιτήσεις, ενώ από τα συνολικά έσοδα περίπου τα 106 εκατ. ευρώ είναι από το 2010. και σύμφωνα με το υπουργείο, με τα αποτελέσματα αυτά επιτυγχάνεται πλήρως ο δημοσιονομικός στόχος που είχε τεθεί για την συγκεκριμένη ρύθμιση, στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματους Δημοσιονομικής πολιτικής.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως τα έσοδα της ρύθμισης αξιοποιούνται μέσω του Πράσινου Ταμείου σε δράσεις για την αποκατάσταση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου και τη χρηματοδότηση αντισταθμιστικών ενεργειών για την ανάπλαση και αναβάθμιση του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ