Μαρτυρία για τον μακελάρη: Δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθίκι -Επινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό, έπαιρνε ναρκωτικά - iefimerida.gr

Μαρτυρία για τον μακελάρη: Δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθίκι -Επινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό, έπαιρνε ναρκωτικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Επινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό, έπαιρνε ναρκωτικά. Αυτός δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθίκι».

Ο εξάδελφος της εν διαστάσει συζύγου του Μοχάμεντ Μπουλέλ που σκόρπισε τον θάνατο στην Νίκαια σκοτώνοντας 84 και τραυματίζοντας πάνω από 200, μιλά για τον μακελάρη.

Οπως υποστηρίζει ο ίδιος, μιλώντας στην Daily Mail, «είναι απίθανο να είναι τζιχαντιστής κάποιος που παρέβη κάθε κανόνα του Ισλάμ, που δεν προσεύχονταν ποτέ, ούτε επισκέφθηκε πήγε ποτέ του τζαμί, που χτυπούσε την σύζυγό του».

Ο Ουαλίντ Χαμού, ξάδελφος της εν διαστάσει συζύγου του Μπουλέλ της Χαζέρ Χαλφαλάχ, είπε στην Daily Mail:

"Ο Μπουλέλ δεν ήταν θρήσκος. Δεν πήγε ποτέ του σε τζαμί, δεν προσευχόταν, δεν παρακολούθησε το Ραμαζάνι. Επινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό και έπαιρνε ναρκωτικά. Ολα αυτά απαγορεύονται από το Ισλάμ. Εδερνε την γυναίκα του, την εξαδέλφη μου, ήταν άθλιος. Δεν ήταν μουσουλμάνος ήταν ένα καθίκι».

Ο ξάδελφος της πρώην γυναίκας του Μπουλέλ υποστηρίζει ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από αναφορές ενδοοικογενειακής βίας πριν από δύο χρόνια και πως η διαδικασία του διαζυγίου τους προκάλεσε «κατάθλιψη» στον 31χρονο.

Μαρτυρία για τον μακελάρη: Δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθίκι -Επινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό, έπαιρνε ναρκωτικά | iefimerida.gr 0

«Μια μέρα θα ακούσετε για μένα»

Οι γείτονές του τον χαρακτηρίζουν ως απρόσιτο και περίεργο άνθρωπο. Ενας Τυνήσιος, που κατάγεται από το ίδιο χωριό με τον μακελάρη, υποστήριξε μιλώντας στην L'Express: «Το βράδυ της Πέμπτης τα έπινε με έναν συνάδελφο και λογομάχησαν. Ο φίλος του, του είπε «δεν αξίζεις τίποτα» και εκείνος απάντησε: «Μια μέρα θα ακούσετε για μένα».

Μαρτυρία για τον μακελάρη: Δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθίκι -Επινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό, έπαιρνε ναρκωτικά | iefimerida.gr 1

Ο Μπουλέλ έγινε γνωστός στην γαλλική αστυνομία τον περασμένο Ιανουάριο, και είχε καταδικαστεί με αναστολή για 6 μήνες για ήσσονος σημασίας αδικήματα.

Εχασε τη δουλειά του ως οδηγός, όταν αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε σε 4 άλλα οχήματα με το φορτηγό του, ενώ είχε εμπλακεί και στα καβγά σε ένα μπαρ.

Μαρτυρία για τον μακελάρη: Δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθίκι -Επινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό, έπαιρνε ναρκωτικά | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκαια μακελάρης μουσουλμάνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ