Η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - iefimerida.gr

Η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου θα ταξιδέψει η ελληνική αποστολή στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Μακαριώτατο επισκέφτηκε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή, αντιπροσωπεία της ελληνικής ομάδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο και τον Αρχηγό της ελληνικής αποστολής Ισίδωρο Κούβελο, αποτελούμενη από αθλητές και προπονητές από την άρση βαρών, τη ρυθμική γυμναστική, την κολύμβηση, το στίβο, τη συγχρονισμένη κολύμβηση και το τζούντο.

Στον Αρχιεπίσκοπο οι κ.κ. Καπράλος και Κούβελος έδωσαν ως αναμνηστικό δώρο την επίσημη φανέλα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» κι ένα βιβλίο με την ιστορία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ανταποδίδοντας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος, αφού έδωσε σε όλα τα μέλη της ομάδας, μαζί με την ευχή του και αναμνηστικά δώρα, τους είπε:

«Πάνω από όλα εύχομαι να έχετε υγεία και, μετά, με επιμονή και υπομονή, να πετύχετε πολλές ελληνικές νίκες. Στη ζωή αυτό που μετρά περισσότερο, δεν είναι ο αγώνας, αλλά η προσπάθεια να φτάσετε ως εκεί και να ξέρετε ότι οι ευχές μου θα σας συνοδεύουν.»

Η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο | iefimerida.gr 0

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος είπε στον Αρχιεπίσκοπο: «Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των αθλητών που μας δεχθήκατε σήμερα εδώ. Θέλουμε να ζητήσουμε την ευλογία σας, για να φέρουμε καλά αποτελέσματα και να δοξάσουμε την πατρίδα μας.»

Ο κ. Κούβελος επισήμανε: «Έχουμε ανάγκη την ευχή σας, επειδή αυτά τα τέσσερα χρόνια για να φτάσουμε ως εδώ, ήταν πολύ δύσκολα καθώς δεν είχαμε καμία βοήθεια από την Πολιτεία. Αυτά τα παιδιά θα μεταφέρουν στο Ρίο, τις αξίες της χώρας που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πιστεύω ότι η ελληνική νεολαία, μέσω αυτών των παιδιών, θα δείξει σε όλο τον κόσμο όλα τα ιδανικά που πρεσβεύει.»

Η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο | iefimerida.gr 1

Αποχαιρετώντας τα μέλη της ομάδας, ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να δειπνήσουν όλοι μαζί και να συζητήσουν για τα κατορθώματα τους στο Ρίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακή Ομάδα Ιερώνυμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ