Άλλα 30 παιδιά στα δίχτυα του καθηγητή-παιδεραστή στο Ρέθυμνο, λένε οι αρχές - iefimerida.gr

Άλλα 30 παιδιά στα δίχτυα του καθηγητή-παιδεραστή στο Ρέθυμνο, λένε οι αρχές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς συνήγορο υπεράσπισης καθώς κανένας δικηγόρος μέχρι στιγμής δεν δέχεται να τον αναλάβει, ο καθηγητής που συνελήφθη επ αυτοφώρω πάνω στο κρεβάτι του στο Ρέθυμνο της Κρήτης, να ασελγεί σε δύο 13χρονα παιδιά, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι 30 παιδιά είχαν πέσει θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του.

0 47χρονος καθηγητής είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών τα οποία έχουν την ίδια ηλικία με τα θύματά του ενώ η σύζυγός του έχει υποστεί σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα αποκαλύπτονται.Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εντόπισαν DVD και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός, όπως φαίνεται φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ο 47χρονος έκανε τις «συνεννοήσεις» με τα παιδιά είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω «chat» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και αφού προσέγγιζε τους ανήλικους μαθητές τους μετέφερε σε ερημικά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου και τα προέτρεπε, αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους, και κατόπιν – σε αρκετές περιπτώσεις - με τον ίδιο.

Ο 47χρονος ο οποίος ήταν προπονητής στα παιδικά τμήματα μπάσκετ τοπικής ομάδας τα τελευταία 10 χρόνια, είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των μικρών μαθητών και αθλητών που προπονούσε αλλά και των οικογενειών τους. Τον περασμένο Μάιο όμως έγιναν οι πρώτες καταγγελίες, από οικογένεια μικρού μαθητή που ανησύχησε για τον τρόπο με τον οποίο ο 47χρονος «προσέγγιζε» το παιδί τους και η αστυνομία άρχισε να τον παρακολουθεί. Τελικά προχθές το βράδυ κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ