ΝΔ για εγκαίνια νοσοκομείου Σαντορίνης: Λείπουν οι γάζες και περισσεύουν οι κορδέλες - iefimerida.gr

ΝΔ για εγκαίνια νοσοκομείου Σαντορίνης: Λείπουν οι γάζες και περισσεύουν οι κορδέλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τα εγκαίνια του νοσοκομείου της Σαντορίνης από τον πρωθυπουργό ασκεί η ΝΔ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «από τον χώρο της υγείας λείπουν οι γάζες και περισσεύουν οι κορδέλες».

Σε δήλωσή του ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, Χρήστος Κέλλας, τονίζει πως «ενώ το σύστημα Υγείας καταρρέει και οι συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία γίνονται ολοένα και πιο δραματικές, ο κ. Τσίπρας στήνει φιέστες φθηνής προπαγάνδας».

Σύμφωνα με τον Κέλλα ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται να εγκαινιάζει νοσοκομείο στη Σαντορίνη, το οποίο είχε κατασκευαστεί από προηγούμενες κυβερνήσεις και στο οποίο μεταφέρθηκε το ανθρώπινο δυναμικό του ήδη λειτουργούντος Κέντρου Υγείας.
«Ο ίδιος άλλωστε, ομολογεί την πραγματικότητα, υποσχόμενος, πως έως το τέλος του χρόνου, το νοσοκομείο θα στελεχωθεί και από γιατρούς! Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο: Από το χώρο της Υγείας λείπουν οι γάζες και περισσεύουν οι κορδέλες» καταλήγει ο κ. Κέλλας.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ νοσοκομείο Σαντορίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ