Έβαζαν τις υποψήφιες για το Λιμενικό να κάνουν κάμψεις, γυμνές - iefimerida.gr

Έβαζαν τις υποψήφιες για το Λιμενικό να κάνουν κάμψεις, γυμνές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμμανατίδου μιλώντας στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλής, ύστερα από τις καταγγελίες υποψήφιας διαγωνισμού του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της συγκεκριμένης υποψήφιας, οι υποψήφιες του διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος ελληνικής ακτοφυλακής ειδικότητας νομικού αναγκάστηκαν, χωρίς νωρίτερα να το γνωρίζουν από την προκήρυξη, σε υγειονομική εξέταση.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να βγάλουν τα ρούχα τους ενώπιον της υγειονομικής επιτροπής που αποτελούνταν από άνδρες γιατρούς αλλά και μία γυναίκα.

Η γυναίκα γιατρός, αφού τις ακροάστηκε, αποχώρησε από την αίθουσα.

Έπειτα και ενώ ήταν γυμνές, αναγκάστηκαν να κάνουν κάμψεις, κουτσό και να τρέχουν μέσα στην αίθουσα υπό τα βλέμματα της επιτροπής και των συνυποψήφιων τους αλλα και εν μέσω σεξιστικών σχολίων των γιατρών.

Η Βουλευτής τόνισε ότι αν ισχύουν οι καταγγελίες τίθεται θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης και βάναυσης προσβολής της προσωπικότητας των υποψηφίων και ζήτησε την άμεση διερεύνηση τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ