Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης μαθήτριας σε τουαλέτες σχολείου [βίντεο] - iefimerida.gr

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης μαθήτριας σε τουαλέτες σχολείου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox αποκάλυψε το συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό μιας ανήλικης μαθήτριας σε τουαλέτες σχολείου στο Ντιτρόιτ στα πλαίσια ενός εφηβικού αρρωστημένου παιχνιδιού που οι μαθητές αποκαλούν «30 Seconds» (30 δευτερόλεπτα)
Η οικογένεια της 13χρονης Τζασμίν Κρόουλει που εμφανίζεται στο βίντεο να δέχεται άγρια επίθεση από συμμαθήτριά της είναι έξω φρενών με τις αρχές του σχολείου αφού υπάρχουν αναφορές πως η διεύθυνση του σχολείου γνώριζε για το αποκαλούμενο... παιχνίδι και δεν έκανε τίποτα. Παράλληλα καταγγέλλουν πως η κόρη τους δέχονταν απειλές μέσω Facebook από τους συμμαθητές για να μην αποκαλύψει το περιστατικό. Χαρακτηριστικά τις έγραφαν στο προφίλ της «Τα... καρφιά αποκτούν ράμματα!» (Snitches get stitches)
Σύμφωνα με τους μαθητές το «παιχνίδι» παίζεται όταν κάποιος πρέπει να υπομείνει τον ξυλοδαρμό για 30 δευτερόλεπτα ενώ οι άλλοι τον βιντεοσκοπούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ