Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον θάνατο Αξαρλιάν από την 17Ν - iefimerida.gr

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον θάνατο Αξαρλιάν από την 17Ν

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν σήμερα, πριν από εικοσιτέσσερα χρόνια, 14 Ιουλίου 1992, ο πολίτης Θάνος Αξαρλιάν, έπεφτε νεκρός από θραύσματα ρουκέτας της «17 Νοέμβρη» στην προσπάθειά της να σκοτώσει τον τότε υπουργό Γιάννη Παλαιοκρασσά.

Η 17Ν είχε μιλήσει κυνικά για «παράπλευρη απώλεια». Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, θυμήθηκε την τραγική επέτειο, όντας και ο ίδιος «θύμα» της τρομοκρατικής οργάνωσης που είχε δολοφονήσει τον πατέρα του, Παύλο Μπακογιάννη.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέβασε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε αμέσως μετά την επίθεση στις 14 Ιουλίου 1992 και την συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο

«Ο Θάνος Αξαρλιάν θα ήταν σήμερα μόλις 44 ετών. Με την οικογένεια του, ίσως και με τα παιδιά του. Με τις αγωνίες, τους φόβους και τις ελπίδες που μοιραζόμαστε όλοι. Κάποιοι του έκοψαν την ανάσα. Κι όμως, το μίσος, η βία και η αδικία ζουν ακόμα. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι κανείς μας δεν είναι μόνος, ότι το χτύπημα σε έναν, είναι χτύπημα σε όλους, ότι ο πόνος του ενός είναι πόνος όλων μας. Ως εδώ!

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον θάνατο Αξαρλιάν από την 17Ν | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ