Το «L» του Μπάμπη Μακρίδη στο Sundance Film Festival - iefimerida.gr

Το «L» του Μπάμπη Μακρίδη στο Sundance Film Festival

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «L» του Μπάμπη Μακρίδη είναι η πρώτη ελληνική ταινία που θα διαγωνιστεί στο διάσημο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου Sundance.

Η ταινία «L», με πρωταγωνιστή των Άρη Σερβετάλη επιλέχθηκε να διαγωνιστεί στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του Sundance, γεγονός που αποτελεί μεγάλη διάκριση ειδικά φέτος που οι δηλώσεις συμμετοχής στο φεστιβάλ δημιουργών από όλο τον κόσμο ξεπέρασαν τις 4000.

Το σενάριο συνυπογράφουν οι Μπάμπης Μακρίδης και Ευθύμης Φιλίππου (Κυνόδοντας)

Στην ταινία ο πρωταγωνιστής είναι ένας 40χρονος άντρας, ο οποίος ζει μέσα στο αυτοκίνητό του. Δεν έχει ελεύθερο χρόνο, αλλά όταν βρίσκει επιλέγει να τον περνά με την οικογένεια του. Έτσι λοιπόν συναντά την γυναίκα του και τα δυο του παιδιά συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων. Η δουλειά του είναι να βρίσκει και να μεταφέρει το καλύτερο μέλι που υπάρχει. Η εμφάνιση ενός καινούριου οδηγού οδηγεί στην απόλυση του άντρα. Η ζωή του αλλάζει και θεωρεί παράλογο το ότι δεν τον εμπιστεύεται κανείς.
Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Μάκης Παπαδημητρίου, Ελευθέριος Ματθαίου, Νότα Τσερνιάφσκι, Σταύρος Ράπτης, Θανάσης Δήμου, Χριστόφορος Σκαμνάκης και Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ