Αδωνις στον ΣΥΡΙΖΑ: Μας έδιναν 300 εκατ. για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σας δίνουν 45! - iefimerida.gr

Αδωνις στον ΣΥΡΙΖΑ: Μας έδιναν 300 εκατ. για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σας δίνουν 45!

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα άρθρο από τις 15 Ιουλίου του 2013... θυμήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την ιταλική εταιρεία σιδηροδρόμων Ferrovie Dello Stato Italiane, έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν “προκλητικά χαμηλή τιμή” τα 300 εκατομμύρια ευρώ που αξίωνε η τότε κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

«Και μετά ενοχλούνται που τους λέω πολιτικούς απατεώνες» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, ανεβάζοντας παράλληλα το απόσπασμα του συγκεκριμένου άρθρου, που φιλοξενούσε μάλιστα δηλώσεις του τότε υπεύθυνου του τομέα ανάπτυξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη.

Τι ανέφερε μεταξύ άλλων το συγκεκριμένο άρθρο:

Η σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση προωθείται σε προκλητικά χαμηλή τιμή (300 εκατ. ευρώ) με αποτέλεσμα να έχει αμελητέα ωφέλεια προς την εξυπηρέτηση του διακηρυγμένου στόχου της κυβέρνησης...

Αδωνις στον ΣΥΡΙΖΑ: Μας έδιναν 300 εκατ. για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σας δίνουν 45! | iefimerida.gr 0

To tweet του κ. Γεωργιάδη

Αδωνις στον ΣΥΡΙΖΑ: Μας έδιναν 300 εκατ. για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σας δίνουν 45! | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ