Λουκέτο για την καθημερινή εφημερίδα Αγγελιοφόρος της Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Λουκέτο για την καθημερινή εφημερίδα Αγγελιοφόρος της Θεσσαλονίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστορική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης ο Αγγελιοφόρος, ανακοίνωσε πως σταματά την έκδοση του καθημερινού της φύλλου.
Σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και τις αποφάσεις που κοινοποιήθηκαν στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (η οποία συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη για το ζήτημα) πλέον θα κυκλοφορεί μόνο η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Αγγελιοφόρος.
Ο εκδότης του Αγγελιοφόρου, Α. Μπακατσέλος, έπειτα από την προτροπή των κ.κ. Μπόμπολα και Ψυχάρη, έστειλε επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, στην οποία αναφέρει ότι αποφάσισε να αναστείλει την καθημερινή έκδοση και να διατηρήσει την έκδοση μόνο του Κυριακάτικου φύλλου. Επίσης, έκανε γνωστό πως αποφάσισε να αναστείλει την έκδοση και περιοδικών του συγκροτήματος. Στην επιστολή αναφέρει επίσης, ότι αποφάσισε να προχωρήσει στην απόλυση συνολικά 55 εργαζομένων. Από αυτούς οι 32 είναι δημοσιογράφοι, οι 17 διοικητικοί υπάλληλοι και οι 7 τεχνικοί.

Την Δευτέρα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης θα συναντηθεί με τον κ. Μπακατσέλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ