Ματαιώθηκε ξανά η συνάντηση των 4 μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου - iefimerida.gr

Ματαιώθηκε ξανά η συνάντηση των 4 μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κενό έπεσε για άλλη μια φορά, η προσπάθεια του Νίκου Τζώρτζογλου και της ΕΠΣ Ηρακλείου για συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως ο Αλέξης Δέδες δεν θα παραστεί στη συνάντηση, η οποία είχε οριστεί για την Κυριακή στις 17 Ιουλίου.

Την τελευταία στιγμή, η ΑΕΚ αποφάσισε να μην δώσει τη συγκατάθεσή της στην κοινή συνάντηση των «4» στο Ηράκλειο με σκοπό να καθίσουν όλοι οι μεγάλοι στο ίδιο τραπέζι και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οπως μάλιστα δήλωσε ο κ.Τζώρτζογλου, ο Δέδες δεν τον είχε ενημερώσει για τη μη παρουσία του, και που έγινε σήμερα με ένα επίσημο e-mail από την ΠΑΕ ΑΕΚ και ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο.

Στη συνάντηση θα έδιναν το «παρών» ο Δέδες εκ μέρους της ΑΕΚ, ο Γκαγκάτσης εκ μέρους του ΠΑΟΚ, ο Παναγόπουλος εκ μέρους του Παναθηναϊκού και ο Βρέντζος εκ μέρος του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ ΠΑΟ Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ