Το απίστευτο βλέμμα της Αννας-Μαρίας Ασημακοπούλου στην Ντόρα Μπακογιάννη [εικόνες] - iefimerida.gr

Το απίστευτο βλέμμα της Αννας-Μαρίας Ασημακοπούλου στην Ντόρα Μπακογιάννη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορισμένες φορές υπάρχουν βλέμματα που τρυπάνε ακόμη και τον φακό του φωτογράφου.

Αυτή είναι η περίπτωση της Αννας-Μαρίας Ασημακοπούλου, η οποία, ευρισκόμενη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, το πρωί της Πέμπτης 14 Ιουλίου, έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα στη βουλευτή και πρώην υπουργό συνάδελφό της Ντόρα Μπακογιάννη.

Η σκηνή, εκ πρώτης όψεως, εξελίσσεται ομαλά. Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει καταλάβει ένα μπροστινό έδρανο και συνομιλεί ευχάριστα με τον βουλευτή Ηρακλείου Γιάννη Κεφαλογιάννη, έχοντας γυρίσει προς το μέρος του. Είναι μερικά λεπτά πριν μπει στην αίθουσα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι βουλευτές έχουν λίγο χρόνο για να ανταλλάξουν μερικά λόγια ή μερικά... δολοφονικά βλέμματα.

Δίπλα στον Γιάννη Κεφαλογιάννη κάθεται η βουλευτής της Β' Αθηνών Αννα-Μαρία Ασημακοπούλου, η οποία, για άγνωστο λόγο, λοξοκοιτάει δολοφονικά την πρώην υπουργό. Aκόμη και η πλάγια γκριμάτσα στα χείλη δείχνει δυσαρέσκεια. Κάποιο σχόλιο της Ντόρας προκάλεσε αυτή τη ματιά;

Οι δύο κυρίες της πολιτικής δεν έχουν προηγούμενα, ενώ στην κούρσα της ηγεσίας στήριξαν, άλλη περισσότερο, άλλη λιγότερο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόεδρο της ΝΔ.

Το απίστευτο βλέμμα της Αννας-Μαρίας Ασημακοπούλου στην Ντόρα Μπακογιάννη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το απίστευτο βλέμμα της Αννας-Μαρίας Ασημακοπούλου στην Ντόρα Μπακογιάννη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ