Ιαν Στρατής: Γι' αυτόν τον λόγο κέρδισε ο Ανδρέας Λέοντας στο X-Factor - iefimerida.gr

Ιαν Στρατής: Γι' αυτόν τον λόγο κέρδισε ο Ανδρέας Λέοντας στο X-Factor

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Ο λόγος για τον Ιαν Στρατή που πολλοί περίμεναν να είναι ο νικητής του διαγωνισμού τραγουδιού στο X-Factor.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Τown, στο οποίο μίλησε και ο Ανδρέας Λέοντας, νικητής του διαγωνισμού, στο οποίο έδωσε τη δική του εξήγησε για την έκβαση του διαγωνισμού.

«Βοήθησε προφανώς το γεγονός ότι ο Ανδρέας τραγουδάει πιο εμπορικά κομμάτια. Μην ξεχνάς πως επίσης είχε μαζί του και το κυπριακό κοινό. Η Ελλάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη για διαφορετικές μουσικές», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν στενοχωρήθηκε που τελικά δεν κέρδισε εκείνος τον διαγωνισμό, ο ερμηνευτής απάντησε: «Μπα, σχεδόν καθόλου. Κατ’ αρχάς δεν πίστευα ότι θα ήμουν εγώ ο νικητής, αλλά οι Stereo Soul, γιατί ήταν πολύ καλοί στις τελευταίες εμφανίσεις τους. Από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο νικητής. Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση που τελείωσε το παιχνίδι, γιατί είχαμε πιεστεί όλοι πολύ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ