Ποτάμι: Ολιγωρία και ανικανότητα της κυβέρνησης και στο θέμα της Siemens - iefimerida.gr

Ποτάμι: Ολιγωρία και ανικανότητα της κυβέρνησης και στο θέμα της Siemens

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση για την ολιγωρία και ανικανότητα που επέδειξε στο θέμα της Siemens εξαπέλυσε το Ποτάμι θέτοντας παράλληλα το αίτημα για άμεση εκδίκαση των υποθέσεων.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Αίτημα του Ποταμιού για άμεση εκδίκαση των υποθέσεων Siemens», υπήρχε δυνατότητα παρέμβασης της κυβέρνησης ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος παραγραφής.

Η ανακοίνωση

«Έπρεπε να δημιουργηθεί όλος αυτός ο θόρυβος και να υπάρξει ο κίνδυνος παραγραφής του σκανδάλου για να αναλάβουν ο κ.Τσίπρας και ο υπουργός Δικαιοσύνης πρωτοβουλία για εκδίκαση της υπόθεσης κατά απόλυτη προτεραιότητα.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι υπήρχε τρόπος παρέμβασης πριν φθάσουν τα πράγματα ως εδώ. Αλλά η κυβέρνηση όπως και σε τόσα άλλα θέματα έτσι και σε αυτό έδειξε ολιγωρία και ανικανότητα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι SIEMENS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ