Με φραπέ και κοντομάνικο σχεδίασαν τον τουρισμό Πελοποννήσου & Στερεάς Ελλάδας - iefimerida.gr

Με φραπέ και κοντομάνικο σχεδίασαν τον τουρισμό Πελοποννήσου & Στερεάς Ελλάδας

PERIFEREIA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πρωτοβουλία του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, με κεντρικό αντικείμενο συζήτησης τον τουριστικό σχεδιασμό και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν, εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Αγγελόπουλος Γεώργιος, ενώ εκ μέρους του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μαρινάκος Κων/νος, ο Αντιπρόεδρος Α’ κ. Πολλάλης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Αχαΐας και μέλος του Δ.Σ. του Τ.Ο.Π. κ. Διαμαντόπουλος Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Αχαΐας κ. Κανελλής Χρήστος καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Δήμου Πύργου και μέλος του Τ.Ο.Π. κ. Ζαχαρόπουλος Ασημάκης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης αναπτύχθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούσαν στον Προγραμματισμό Τουριστικής Προβολής και Προώθησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για την διετία 2016-2017, με ιδιαίτερη έμφαση στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας, στο σχεδιασμό, προώθηση και διανομή θεματικών τουριστικών προϊόντων, στην ενίσχυση προτάσεων που συνδέονται με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής καθώς και στην αναζήτηση τρόπων χρηματοδότησης των προτάσεων αυτών ενόψει του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2014-2020 μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η τουριστική ανάπτυξη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις σχέσεις αλληλεπίδρασης μεταξύ των φορέων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, αμφότεροι οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν να βρίσκονται σε στενή και διαρκή συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του σχεδιασμού τουριστικής προβολής και προώθησης της περιοχής, με στόχο την επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων και προστιθέμενης κοινωνικής και οικονομικής αξίας για την περιοχή. Πηγή ΑΠΕ

Με φραπέ και κοντομάνικο σχεδίασαν τον τουρισμό Πελοποννήσου & Στερεάς Ελλάδας | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ